Contact
Pishat e buta, Rruga Ismail Qemali, Golem, Albania
info@grinthotel.com
052 224 453
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Follow

Pishat e buta, Golem, Albania

info@grinthotel.com

052 224 453

Blog
  /  Blog   /  Hotel me 4 yje ne Durres
hotel-me-4-yje

Hotel me 4 yje ne Durres

Hotel me 4 yje ne Durres. Po sikur tiu themi qe vendi perfekt per pushimet tuaj ndodhet ne Durres. Do te na besonit?Hotel Grint gezon nje vend te qete para plazhit, ne Golem. Turistet vendas dhe te huaj mund te shijojne pamjen nga deti nga dhomat e tyre dhe nga restoranti kryesor. Hotel Grint ka nje kapacitet prej 59 dhomash, te kategorizuara ne dhoma dyshe, treshe dhe katershe. Nje restorant brenda dhe nje jashte. Zoteron gjithashtu nje plazh privat per pushuesit.

Dhomat jane te pajisura te gjitha me kushte maksimale si ajer i kondicionuar, frigorifere te vegjel, televizor me ekran te sheshte, wifi, dhe tualete private me vaske ose dush.

Provoni pjatat e mrekullueshme tek Hotel Grint. Dieta juaj eshte nje llogari bankare. Zgjedhjet e mira të ushqimit jane investime të mira. Nderkohe qe ju shijoni ambientet tona dhe jeni ne pritje te pjates suaj, skuadra e jone e kuzhines hidhet ne aksion ne kerkim të perfeksionit.

Ne Grint Hotel me 4 yje do te gjeni sherbim 24 ore, nje salle pritje dhe nje ambjent i posacem per bagazhet.

Vizitoni website-in tone per te bere rezervimet tuaja, gjithashtu na ndiqni dhe ne rrjetet tona sociale Instagram.

Ju mirepresim ne oazin e kenaqeesise tuaj!

Where the sea kisses the sky.

Post a Comment