Contact
Pishat e buta, Rruga Ismail Qemali, Golem, Albania
info@grinthotel.com
052 224 453
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Follow

Pishat e buta, Golem, Albania

info@grinthotel.com

052 224 453

Blog
  /  Blog   /  Mish i fresket
mish--fresket

Mish i fresket

Mish i fresket. Mishi i kafshëve ka një vlerë të lartë biologjike dhe një burim i mirë proteinash në shumë vende. Produktet e mishit janë burime ideale të mineraleve të tretshme, vitaminave, yndyrave esenciale, aminoacideve dhe shumë lëndëve të tjera ushqyese që kanë një funksion specifik për trupin. Mishi është një burim i mirë i acideve yndyrore
omega-3, proteina, vitaminë B12 dhe nivele të larta hekuri.

Mishi dhe produktet e mishit janë ushqime të rëndësishme me lëndë ushqyese thelbësore si
Aminoacidet esenciale, acidet yndyrore, vitaminat dhe mineralet që përbëjnë një komponent të
të rëndësishme për proceset normale fiziologjike dhe biokimike dhe kanë një rol të rëndësishëm në
përmbushjen dhe ruajtjen e shëndetit të njeriut. Studimet tregojnë se vlerat e larta ushqyese
(yndyrna, proteina dhe karbohidrate), minerale, vitamina. Mishi si lëndë ushqyese duhet të përfshihet si një pjesë e rëndësishme në dietën e ekuilibruar për të përmbushur përfitimet e nevojshme shëndetësore. Proteinat dhe aminoacidet janë të dobishme për rritjen dhe ndërtimin e muskujve tek njerëzit.

Për të parë më shumë rreth mish i fresket, ju ftojmë të vizitoni <a href=”https://grinthotel.com/”> faqen tonë të internetit </a> ose të shikoni faqen tonë në instagram.

Post a Comment