Contact
Pishat e buta, Rruga Ismail Qemali, Golem, Albania
info@grinthotel.com
052 224 453
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Follow

Pishat e buta, Golem, Albania

info@grinthotel.com

052 224 453

Blog
  /  Blog   /  Restorant prane detit
restorant-prane-detit

Restorant prane detit

Restorant prane detit. Grint eshte restoranti me i frekuentuar nga turistet vendas dhe te huaj. Pozicionimi i tij afer detit i jep akoma dhe me shume vlere qendrimit ne kete Hotel-Bar-Restorant-Piceri. Vera erdhi dhe pushimet jane me te bukura ne Grint.

Det apo pishine? Ju mbetet juve qe te zgjidhni.

Ne Grint gjeni ate qe deshironi, mjafton vetem qe te na vizitoni.

Ju mirepresim!

Where the sea kisses the sky!

Post a Comment