Contact
Pishat e buta, Rruga Ismail Qemali, Golem, Albania
info@grinthotel.com
052 224 453
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Follow

Pishat e buta, Golem, Albania

info@grinthotel.com

052 224 453

Blog
  /  Blog   /  Si te rezervoni nje dhome hoteli

Si te rezervoni nje dhome hoteli

Si te rezervoni nje dhome hoteli? Hotel ne Golem. Rezervim ne hotelin Kur organizon nje udhetim te pavarur, vlera kyçe eshte te blini bileta ajrore te perballueshme dhe hotelet e rezervimit. Nga nje vendbanim i zgjedhur siç duhet ne shume menyra, pershtypjet tuaja te pushimit varen nga. Ne kete artikull, une do t’ju them se si te rezervoni nje hotel vete, çfare probleme mund te lindin dhe si te kurseni.

Ka 2 menyra kryesore fale te cilit ju mund te merrni me qira nje dhome në hotel:

  1. Prenotim direkt ne faqen e internetit te hotelit ose me telefon.
  2. Hotel Search permes sistemeve te rezervimit online

Konsideroni me shume secilen prej ketyre metodave.

Ju mund te gjeni hotele ne qytetin e deshiruar permes motoreve te kerkimit, katalogeve, Yandex dhe Google Maps. Ne mesojme adresen e hotelit, telefonin e tij dhe vendin. Pas kesaj, ne komunikojme me administratorin e hotelit me email, telefon ose liber ne faqen zyrtare te internetit nese ka një forme rezervimi atje. Ju do te duhet te rishikoni shume hotele dhe te kaloni shume kohe para se te arrini te gjeni ate te drejte. Kjo metode eshte e zbatueshme vetem ne qytete te vogla, ne te cilen disa hotele jane postuar ne sistemet e rezervimit ose gjate kerkeses masive kur Bucking tregon se 99% e hoteleve tashme jane rezervuar dhe ajo qe mbetet shume e shtrenjte.

Pasi te keni rezervuar nje hotel, do të merrni nje email me te dhena rezervimi.

Sistemet më të famshme të rezervimit:

  • Booking.com.
  • Agoda.com.
  • Ishull
  • Hotes.com.

Si te rezervoni nje dhome hoteli ne hotel Grint ju ftojmë të vizitoni website-in tonë dhe të vizitoni faqen ne Instagram. Faleminderit që na zgjidhni! Ju mirepresim!

Marketingu dixhital i Hotel Grint menaxhohet profesionalisht nga Smart Center.

Post a Comment