Contact
Pishat e buta, Rruga Ismail Qemali, Golem, Albania
info@grinthotel.com
052 224 453
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Follow

Pishat e buta, Golem, Albania

info@grinthotel.com

052 224 453

Blog
  /  Blog   /  Pushimet verore pas pandemise
pushimet verore pas pandemise

Pushimet verore pas pandemise

Pushimet verore pas pandemise, ne vitin 2021. Cdo lloj sektori pati nje krize per shkak te COVID-19. Si pasoje viti aktual po shenon nje rikthim te cdo gjeje nga fillimi. Duke qene se ndodhemi ne stinen e veres, nje nga sektoret me ndikim te larte eshte turizmi. Shume turiste vendas dhe te huaj kane zgjedhur Hotel Grint si vendin perfekt per pushimet e tyre.

Hotel Grint eshte nje nga plazhet me te bukura pergjate bregdetit të Shqiperise. Ky hotel ka nje strukture moderne sherbimesh me te gjitha lehtesite e nevojshme. Sigurisht qe fale ketyre sherbimesh qendrimi juaj behet i kendshem dhe i paharrueshem.

Hotel Grint ne Golem ka nje kapacitet prej 59 dhomash. Dhomat jane te kategorizuara ne dhoma dyshe, treshe dhe katershe. Pervec plazhit ky hotel ka ne dispozicion per pushuesit edhe pishine me permasa te medha. Ka nje vend te posacem per bagazhet ne momentin qe turistet futen per te marre informacion.

Ju mund te shijoni gatimet me te shijshme ne restorantin e ketij hoteli. Kuzhina ne Hotel Grint eshte nje nderthurje e kuzhines moderne me ate tradicionale. Aty ju mund te gjeni nje shumellojshmeri ushqimesh te gatuara nga shefa profesioniste. Nje shumellojshmeri specialitetesh per te kenaqur ata qe nuk heqin dore nga mishi dhe ne stinen e veres.

Ejani ne Hotel Grint per te kaluar pushimet tuaja, pushimet verore pas pandemise.

Jeni akoma ne kohe per te rezervuar pushimet tuaja. Mund te rezervoni direkt nga website ose gjithashtu dhe nga instagrami i Hotel Grint ne Golem.

Post a Comment