Contact
Pishat e buta, Rruga Ismail Qemali, Golem, Albania
info@grinthotel.com
052 224 453
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Follow

Pishat e buta, Golem, Albania

info@grinthotel.com

052 224 453

Image Alt
Blog Standard Left Sidebar

Hotel me 4 yje ne Durres. Po sikur tiu themi qe vendi perfekt per pushimet tuaj ndodhet ne Durres. Do te na besonit?Hotel Grint gezon nje vend te qete para plazhit, ne Golem. Turistet vendas dhe te huaj mund te shijojne pamjen nga deti nga dhomat e tyre dhe nga restoranti kryesor. Hotel Grint ka nje kapacitet prej 59 dhomash, te kategorizuara ne dhoma dyshe, treshe dhe katershe. Nje restorant brenda dhe nje jashte. Zoteron gjithashtu nje plazh privat per pushuesit. Dhomat jane te pajisura te gjitha

Hotel Grint ne Golem. Po kerkoni nje vend per te kaluar pushimet? Kur rezervoni per pushime, gjetja e hotelit te persosur eshte nje pjese shume e rendesishme e procesit. Do te na besonit nese iu themi qe hoteli i persosur per ju dhe familjen tuaj ndodhet ne Durres? Pa dyshim qe pushimet me te bukura kalohen ne Golem. Hotel Grint ka nje kapacitet prej 59 dhomash, te kategorizuara ne dhoma dyshe, treshe dhe katershe. Hotel Grint ka nje restorant me ambjent te hapur dhe nje