Contact
Pishat e buta, Rruga Ismail Qemali, Golem, Albania
info@grinthotel.com
052 224 453
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Follow

Pishat e buta, Golem, Albania

info@grinthotel.com

052 224 453

Blog
  /  Blog   /  Prodhime deti
ushqim-i-shendetshem

Prodhime deti

Prodhime deti. I ndodhur pergjate vijes te rivieres te bregdetit Adriatik ne Durres. Ju sygjerojme te vizitoni Hotel Grint dhe te provoni shijet plot fines, delikatese, plot freski dhe cilesi! Ky eshte restoranti qe fjalet jane te teperta, ju mbetet vetem ta shijoni. Me synimin per te ofruar nje pervoje unike duke bashkuar ushqimin e shendetshem, te prezantuar bukur dhe pershtatur me veren e duhur.  Qe nga pizza–t e makaronat, tek sallatat apo llojet e ndryshme te mishit e peshkut.

Restoranti ka nje menu shume të pasur dhe ushqimi pergatitet nga kuzhinier me eksperience. Ata servirin per klientet llojshmeri shijesh dhe gatime tradicionale nga te gjitha trevat shqiptare. Padyshim nder me te mirat kuzhina te detit në Shqiperi, restoranti ekskluziv qe ju lejon te shijoni peshk cilesor, kuzhinen e detit, verera te jashtezakonshme dhe cocktail te krijuar per t’u dhene miqve nje eksperience te paharrueshme.

Produktet e cilesise se pare me prodhime deti serviren te ju nga staf i kualifikuar qe ju ben te ndiheni si ne shtepi. Ambienti krijon nje atmosfere te veçante qe u jep mysafireve ndjesi te rehatise. Ju sygjerojme te provoni nje eksperience te paharrueshme.

Mendojme qe jeta eshte pafund e shijshme dhe ushqimi ne Restorant Grint eshte nje prove e qarte.

Ju mirepresim!

Post a Comment